Avea doar 18 ani şi a decedat după ce s-a izbit de un stâlp, la 130 de km pe oră. Drum lin spre cer… Dumnezeu să te aibă în veghea Lui!

Tânărul Ionuţ se afla miercuri dimineaţă în jurul orei 06.30, la volanul unui autoturism marca Mazda, pe care îl conducea cu viteza excesivă în localitatea Săliştea de Sus din judeţul Maramureş. Băiatul avea peste 130 de km/h, atunci când s-a izbit violent de un stâlp, scriu cei de la romaniatv.net citând observator.tv

La un moment dat, în centrul localităţii, tânărul de 18 ani a pierdut controlul volanului, din cauza vitezei şi a lipsei de experienţă, iar maşina s-a izbit violent de un stâlp.

În autoturismul condus de tânărul care avea permis de numai câteva luni se mai aflau doi tineri, care au scăpat cu viață. Joi seară, 29 noiembrie, şoferul de 18 ani s-a stins din viaţă, iar medicii de la Spitalul Judeţean Baia Mare nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Vestea morţii lui Ionuț a căzut ca un trăsnet peste familie şi prieteni.

„Ce-i viaţa dacă nu un vis, din care ne trezim la moarte? Se-ncheie totul lâng-o cruce. Rămâi fără nimic din toate. Nu-ntreabă moartea câţi ani ai, ce planuri, sau ce ţi-ai propus. Nu-i pasă ei cât eşti de tânăr, sau că mai ai ceva de spus.. Şi… uite-aşa-ntr-o dimineaţă, nu ştii spre ce te-ndreaptă pasul. Şi intr-o clipă te trezeşti, că ţi-a sunat prea iute ceasul. Dumnezeu sa te ierte prieten drag nu te vom uita niciodată vei ramane mereu in sufletele noastre.. Drum lin spre cer… Dumnezeu să te aibă în veghea Lui! Condoleante familiei!”, a fost mesajul transmis de o prietenă a şoferului.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul romaniatv.net

loading...