VIDEO – O tânăra de 18 ani a scăpat de bătăile şi umilinţele iubitului aflat în sevraj. “Mi-a pus cuţitul l-a gât şi m-a tăiat”

O tânără de 18 ani din Buzău a trăit două luni de groază, alături de iubitul ei de 20 de ani din Ploieşti. Fata a povestit pentru cei de la observator.tv, toate bătăile şi umilinţele prin care a fost nevoită să treacă în ultimile zile.

Tânăra, a împlinit ieri frumoasa vârstă de18 ani, şi a povestit că a fost împreună cu Robert timp de un an. Tânărul are 20 de ani şi este din Ploieşti, însă episoadele de violenţă au început în urmă cu două luni.

Toate scandalurile se iscau din cauza lipsei de droguri.

“Avem împreună un an de zile, dar certurile şi bătăile au început de două luni. Acum m-a ameninţat cu cuţitul la gât, m-a tăiat la mână, mi-a spart pahare în cap, m-a băgat în cadă. M-a pus să îi pup mâinile”, a declarat fata cu ochii în lacrimi.

“Ultima oară m-a lovit de la sevraj. Nu avea nici prenadez, nicio ţigară în casă şi a început să mă bată. Că el nu are ce să consume, că el nu are nimic şi toţi nervii i-au picat pe mine”, a precizat tânăra bătută de iubit.

loading...

Cei doi iubiţi locuiau într-un apartament din Ploieşti, iar din cauza faptului că tânăra era ameninţată zilnic cu bătaia, aceasta nu avea curajul să sune la numărul de urgenţă 112.

“Nu am plecat pentru că eram ameninţată. Mi-a zis că mă omoară. La fel cum s-a întâmplat şi acum, doar că am scăpat. M-am prefăcut pur şi simplu că fac ca el, că zic ca el, că el e şeful. Confirmam ce zicea el ca să pot să scap”, a povestit tânăra.

Într-una din zile, iubitul agresor a plecat la magazin să îşi cumpere ceva de băut, iar în acel timp, sătulă de bătăile crunte, fata a fugit din bloc, direct la Poliţie, pentru a-l reclama pe agresor.

Ulterior, fata a fost luată de părinţi şi dusă acasă, într-o localitate din judeţul Buzău.
În acel moment, părinţii fetei au venit să o ducă acasă pe fată, iar despre tânăr, poliţişti au dispus arestarea lui.

Sursă VIDEO: Clarabel Scott Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv

Atentie: Imaginile sunt socante si pot avea un puternic impact emotional.