Italia: o româncă de 46 de ani a primit ordin de restricție, după ce și-a bătut soțul italian, fiind nemulțumită de nivelul de trai oferit

Incredibilul s-a întâmplat pentru o româncă ce s-a căsătorit cu un italian. Aceasta are din localitatea italiană Monte San Giusto, provincia Macerata, unde locuia cu soțul său, un bărbat italian de 47 de ani, originar din aceeași localitate, scriu cei de la rotalianul.com

Românca a fost de acord să-i fie soţie, crezând că o va duce mult mai bine din punct de vedere financiar. Cu toate că timpul trecea, bărbatul italian era învinuit zilnic şi bătut de către soţie, ca să aducă mai mulţi bani în casă.

Sătul de certuri şi agresiuni fizice, bărbatul italian, în după-amiaza zilei de vineri, 30 noiembrie 2018, a cedat și a cerut ajutorul carabinierilor din localitate pentru a se proteja de femeia româncă, relatează ediţia locală Corriere Adriatico.

Carabinierii au prezentat cazul în fața unui judecător, care a decis astfel, ca femeia să primească un ordin de restricție, pentru a nu se mai putea apropia de locuința în care trăia cu soțul italian și să nu-l mai poată agresa.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din Italia, pe portalul rotalianul.com

Mai multe comentarii puteti citi AICI!