Supărat că i-a plecat nevasta de acasă, un bărbat a deschis gazul la două butelii şi a aruncat blocul în aer.

Un incident deosebit de grav s-a întâmplat într-un bloc din comuna Vladimirescu de la marginea oraşului Arad. Un bărbat de 60 de ani care locuia în clădire, supărat pe faptul că soţia îl părăsise după ce i-a dat o bătaie zdravănă, a vrut să arunce apartamentul în aer la beţie, scriu stirileprotv.ro

În momentul când bărbatul se îmbăta, obişnuia să îşi bată soţia, motiv pentru care aceasta l-a părăsit, plecând la copii ei. Furios, acesta a vrut să-şi arunce locuinţa în aer.

“M-a bătut, m-a fugărit, şi am plecat la copii şi azi dimineaţă am venit şi uite ce s-a întâmplat. Am avut două butelii în casă şi a dat drumul la două butelii. Beţia o făcut, nu necazul. Că dacă era necaz se gândea ce a făcut”, spune soţia lui.

Celelalte 3 familii care locuiau în bloc au reuşit să iasă imediat cum au auzit bubuitura.

“Ca vecini i-am ştiut vecini buni. Nu ştiu ce s-a întâmplat. Eu am ieşit să mut maşina să nu ia foc”, spune un vecin.

loading...

Pompierii au intervenit să stingă incendiul cauzat de explozie înainte să se extindă şi la celelalte apartamente. Vinovatul a fost transportat de urgenţă la spital pentru îngrijiri.

Căpitan Călin Domşa, ISU ARAD: ”În această dimineaţă a fost anunţat un incendiu în localitatea Vladimirescu incendiul a fost provocat în urma unei explozii la butelia de gaz. S-a intervenit cu două autospeciale cu spumă şi gaz şi două ambulante SMURD. Evenimentul s-a soldat cu o victimă, propietarul apartamentului care a avut arsuri la nivelul fetei şi a fost transportat la unitatea de primire urgente.”

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stirileprotv.ro