Un român din Spania a fost arestat, după ce a OMORÂT în bătaie un cetăţean bulgar

Un incident deosebit de grav s-a întâmplat într-o stație de metrou din capitala Spaniei. În urmă cu doar trei zile, un cetăţean român a fost arestat de poliţia din Madrid, deoarece în urma unei altercaţii, victima de origine bulgară a decedat în urma unei bătăi primite de la conaţionalul nostru, scriu cei de la stiridiaspora.ro

Incidentul a avut loc sâmbătă după-amiază în stația de metrou Intercambiador de Moncloa.

Surse din interiorul anchetei, au declarat pentru presa din Spania, faptul că victima şi agresorul au intrat împreună în subteran. Martorii au spus că cei doi au început să se certe pe scări şi, la un moment dat, românul a tăbărât pe bulgar cu pumnii și picioarele. În urma loviturilor primite, bulgarul s-a prăbuşit la pământ. Imediat după incident, românul s-a făcut nevăzut.

Chemaţi de urgenţă, medicii au sosit imediat la faţa locului şi au găsit victima în stop cardio-respirator. În ciuda manevrelor de resuscitare, bulgarul a fost declarat mort.

Poliţia spaniolă l-a identificat pe agresor cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, acesta fiind arestat pentru infractiunea de omor.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii despre comunitatea românilor din Spania, pe portalul stiridiaspora.ro