O româncă a fost torturată şi batjocorită timp de 10 ani de un italian: “M-a cusut cu aţă de pescuit după ce mi-a spart capul cu un ciocan”

O poveste de viaţă incredibil de dramatică, a trăit românca Mihaela Maricela Condrea, de când a ajuns în Italia. Cu doar două zile în urmă, românca noastră a apărut în emisiunea Pomeriggio Cinque, difuzată pe Canale 5 şi a povestit ororile prin care a trecut timp de 10 ani, scriu cei de la observator.tv

Totul a început în anul 2007, atunci când Mihaela a ajuns în oraşul Lamezia Terme (Calabria) pentru a munci la o familie de italieni ca îngrijitoare.

Românca a fost angajată sa aibă grijă de soţia lui Aloisio Francesco Rosario Giordano (50 de ani), bărbatul care avea să devină cel mai negru coşmar al ei.

Nu a trecut mult timp şi italianul a rămas văduv în urma morţii soţiei lui bolnave de cancer. Din prima zi de la decesul soţiei lui, Mihaela a fost sechestrată într-un beci al groazei şi a supus-o unor abuzuri de neimaginat.

Beciul unde era sechestrata era într-o stare deplorabilă, ea trăind acolo, într-o mizerie de nedescris.

loading...

Mihaela a fost bătută, legată de pat cu un lanţ, obligată să mănânce excremente şi violată chiar şi în timpul celor două sarcini pe care le-a avut.

În afară de condiţiile oribile din beci, românca a mărturisit cu lacrimi în ochi: “M-a violat continuu, încă de la început, de când abia sosisem în casa lui”.

“Prima dată m-a cusut când am încercat să fug și aproape m-a omorât în bătaie, a doua oară mi-a spart capul cu un ciocan. A treia oară când s-a întâmplat m-a lovit cu o bucată de lemn, am trei cicatrici în cap în urma acestor lovituri. Când m-a lovit cu ciocanul eram în mașină, el a luat ciocanul și a început să mă lovească ba chiar îl învăța și pe copil să o facă, mă loveau amândoi în același timp. După ce am stat o noapte întreagă cu capul spart, cu rana sângerândă, a doua zi m-a cusut cu un ac și fir de pescuit. În timp ce mă cosea mi-a spart un alt vas de sânge care mi-a provocat altă hemoragie”, a povestit românca cu ochii în lacrimi.

Mihaela a fost eliberată, anul trecut, după o operaţiune în forţă a carabinierilor din Calabria.

Cu toate că a fost pusă în libertate, Mihaela Condrea este obligată de autorităţi să locuiască în Italia, pentru a putea depune mărturie în procesul italianului.

Primul termen în proces este însă pe 24 ianuarie 2019.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv