Un bărbat s-a dus la spital cu un cuţit înfipt în cap şi a întrebat calm: ”Aveți un doctor liber?”

O întâmplare ieşită din comun s-a întâmplat de curând orașul Strand din Africa de Sud. Bărbatul se numeşte Shaun Wayne, are 34 de ani şi a fost atacat de o bandă de huligani în timp ce mergea spre serviciu, el fiind managerul unui restaurant popular de sushi local, scriu cei de la stiri.aiudeanul.ro citând dailymail.co.uk Doi hoţi l-au atacat, iar unul l-a înjunghiat în cap cu un cuțit.

Cuțitul de 15 cm i-a rămas înfipt în cap, când cei doi tâlhari au încercat să-i fure bicicleta. În mod incredibil, Shaun s-a luptat cu ei și a reușit să-i bată pe amândoi.

Cu toate că avea cuţitul înfipt în cap, el s-a urcat pe bicicletă și a pedalat aproape un kilometru până la centrul de prim-ajutor al doctorului Vente. Dr. Venter, șeful centrului și un fost jucător de rugby a chemat de urgență un chirurg. Acesta a fost surprins să vadă cât de calm și lucid era pacientul deși sângera foarte mult.

Deoarece rana era foarte gravă, medicul a decis să nu mai aștepte ambulanța şi a decis să-l transporte pe rănit la un spital mai performant cu mașina personală. Cu toate că, cuțitul a perforat craniul, el a fost deviat la impactul cu osul și lama a coborât în jos. A fost foarte norocos că lama l-a lovit într-un loc care nu i-a provocat moartea.

Victima a ajuns astfel la spitalul de urgenţă Tygerberg. Luni după-amiază a suferit o intervenție chirurgicală de urgență. Un purtător de cuvânt al spitalului a confirmat că pacientul era “stabil”. Fotografiile au devenit virale pe rețelele sociale. Una îl arată pe Shaun sângerând cu lama cuțitului înfiptă în cap. A doua este cea făcută de medici cu raze X pentru a vedea poziția lamei din cap.

loading...

Serviciul de Poliție din Africa de Sud a confirmat că investighează atacul.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stiri.aiudeanul.ro