Un tânăr de 27 de ani a MURIT pe loc, după ce s-a înfipt cu maşina într-un stâlp de pod

Tatăl lui Andrei Pintican spune, însă, că fiul lui nu s-a sinucis, că “s-au scris o grămadă de minciuni” şi că “nu a fost niciun accident de divorţ”.

“Vreau să ne îngropăm copilul în linişte, creştineşte. Pentru noi este un şoc foarte mare. S-au scris o grămadă de minciuni, iar acest lucru nu îmi place pentru că este vorba despre copilul meu. Nu a fost niciun accident de divorţ. Cineva a scos o vorbă urâtă şi, automat, vorba a luat alte turnuri. Dacă a fost sau nu o defecţiune la maşină se va depista, pentru că ancheta privind circumstanţele în care s-a produs accidentul nu s-a încheiat.

Am fost chemat la Poliţie ca părinte. Mi s-au dat o parte din lucrurile lui şi am discutat cu poliţiştii. Va fi înmormântat creştineşte fiindcă este vorba despre un accident, şi nu despre altceva. S-a spus şi că ar fi divorţat în acea zi, ceea ce nu este adevărat. Nu a fost nicio acţiune de divorţ. Sunt vorbe aruncate de oameni rău intenţionaţi.

Ei erau căsătoriţi. Au avut probleme, ca orice cuplu, dar nu în halul în care se vorbeşte. De ce trebuie să denigreze un om cu asemenea vorbe? Soţia lui a fost toată ziua alături de noi, a stat lângă sicriu şi noi o tratăm cu respect pentru că este nora noastră”, a declarat pentru timponline.ro Ioan Pintican, tatăl lui Andrei.

——————————————————————————————————-

loading...

Imaginea accidentului a fost una groaznică, iar cei doi martori ai tragediei îşi explică cu greu incidentul. Anchetatorii ajunşi la faţa locului se întreabă dacă a fost “Accident sau sinucidere?” Un tânăr de 27 de ani a intrat cu maşina în pilonul unui pod al unui pasaj din oraş, iar în urma impactului deosebit de puternic, tânărul a decedat pe loc iar autoturismul s-a făcut praf, scriu cei de la stirileprotv.ro

Totul s-a întâmplat marţi seară, iar din primele cercetări se pare că tânărul era foarte supărat pentru că tocmai primise sentinţa de divorţ, care a pus capăt unei căsnicii cu probleme.

Doi martori povestesc că s-au ferit în ultima clipă să nu fie acroşaţi de autoturismul care venea cu viteză excesivă. Şoferul s-a izbit cu putere de pilonul unui pasaj rutier.

Accidentul s-a produs în apropiere de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud. Echipajele de salvare au auzit impactul şi au venit rapid la faţa locului.

Din păcate, maşina era praf, iar tânărul care a condus era proiectat în afara ei.

Marius Rus, purtător de cuvânt ISU Bistriţa-Năsăud: “Prezenta leziuni incompatibile cu viaţa. În urma impactului cu stâlpul, autoturismul a fost distrus în proporţie de 100%.”

În acest moment, nu este clar dacă despărţirea l-a determinat să-şi provoace moartea în acest accident, sau dacă maşina i-a scăpat de sub control. Poliţiştii au deschis o anchetă şi urmează să clarifice totul.

Sursa FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stirileprotv.ro