Condamnare RECORD! Un român care şi-a VIOLAT cele două fiice şi le-a lăsat însărcinate, o să MOARĂ în PUŞCĂRIE

Decizie UNICĂ a Curţii Superioare din Castilla y Leon, Spania. Un român a șocat Spania cu faptele sale! Bărbatul și-a lăsat însărcinate cele două fiice, de 15 și 16 ani, iar acum a fost condamnat la 113 ani de închisoare. Agresiunile sexuale au avut loc între 2015 și 2017, scriu cei de la Libertatea.

Conform celor de la stirilekanald.ro, magistraţii au decis să-l condamne la 113 ani de închisoare, deoarece cele două copile, de 15 şi 16 ani, au fost supuse agresiunilor sexuale între anii 2015 şi 2017. Pentru faptele sale, în prima instanţă, românul a fost condamnat 112,5 ani de închisoare, iar acum Curtea Superioară din Castilla y Leon a confirmat pedeapsa.

Înalta Curte a respins recursul condamnatului şi a confirmat decizia din 5 iulie 2018 a celei de-a Patra Secţii Penale a Curţii Provinciale, care l-a găsit pe român vinovat de opt infracţiuni de agresiune sexuală, cinci dintre ele contra uneia dintre cele două fete şi trei asupra celei de-a doua. Trebuie să le dea câte 10.000 de euro fiecăreia dintre fete De asemenea, a fost găsit vinovat de alte cinci agresiuni asupra soţiei.

Românul a mai fost decăzut din toate drepturile părinteşti şi obligat să achite câte 10.000 de euro fiecăreia dintre fiice. Bărbatul şi-a supus fiicele unor atacuri sălbatice, le-a violat în mai multe rânduri, le-a bătut şi le obliga să doarmă împreună cu el. A lovit-o repetat pe soţia sa pentru a nu se opune abuzurilor asupra copilelor.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stirilekanald.ro

loading...