Descoperire ŞOCANTĂ în timpul testării unui echipament sonar. Au găsit într-un lac două mașini vechi, dispărute acum 40 de ani. Ce se afla în ele?

O descoperire şocantă s-a întâmplat în timpul unui experiment ce presupunea testarea unui nou echipament sonar într-un lac din Oklahoma. În timpul experimentului, specialiştii veniţi la faţa locului, au găsit în acest lac două mașini vechi, dispărute acum 40 de ani, scriu cei de la realitatea.net Au deschis ușile și s-au îngrozit ce se afla înăuntru …

Trei tineri au dispărut misterios în anii 1970, în SUA, iar cazul a rămas nerezolvat timp de 40 de ani, până când, poliția din regiune a făcut o descoperire neașteptată.

Prima mașină, un Camaro, avea în ea trei cadavre. După verificarea numărului de înmatriculare, polițiștii au concluzionat că cele trei corpuri sunt ale celor trei tineri dispăruți în 1970.

Jimmy Allen Williams, de 16 ani, Leah Gail Johnson, de 18, și Thomas Michael Rios, de 18 ani, plecaseră spre un meci de fotbal din Elk City și nu au mai fost văzuți niciodată.

Alte trei corpuri, care se găseau în cealaltă mașină, aparțineau altor oameni, dispăruți în anii 1950-1960.

loading...

În acest context se poate spune că poliția a rezolvat din întâmplare, într-o singură zi, șase cazuri de persoane dispărute. O reușită spectaculoasă, ținând cont că disparițiile au avut loc în anii 1970, în Oklahoma.

Sursă FOTO. Cititi mai multe informaţii interesante pe portalul realitatea.net