O nouă tragedie zguduie Braşovul! Un adolescent s-a împuşcat în cap cu arma de vânătoare a tatălui său.

Un tânăr de doar 17 ani din Braşov s-a sinucis folosind arma de vânătoare a tatălui său. Tragedia a zguduit locuitorii cartierului brașovean Stupini. Adolescentul era cunoscut în cartier cu porecla de „Bursuc”, iar cei care îl cunoşteau, nu-şi pot imagina ce a păţit acesta pentru a recurge la acest gest necugetat.

Din primele informaţii s-a aflat că adolescentul se numea Bogdan Barbu şi era component al echipei de polo juniori a clubului Corona Brașov, scriu cei de la b1.ro citând ediţia locală bzb.ro.

„În jurul orei 17.00, am fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că un tânăr de 17 ani din cartierul Stupini s-a împușcat mortal în zona capului cu o armă de vânătoare a tatălui său. Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului pentru a demara cercetările specifice a constatat că tânărul de 17 ani a decedat în urma unei plăgi prin împușcare în zona capului. Persoana decedată a fost transportată la Serviciul Județean de Medicină Legală Brașov în vederea efectuării necropsiei. S-a deschis o anchetă pentru stabilirea circumstanțelor producerii evenimentului”, a declarat purtător de cuvânt al IPJ Brașov, Gabriela Dinu, pentru sursa citată.

Imediat după aflarea veștii tragice, au început să curgă mesaje de condoleanțe pe pagina de Facebook a clubului de polo la care activa:

“Condoleanțte familiei și să-i odihnească sufletul în pace puiului de om, ce avea toată viața înainte! / Cuvintele sunt de prisos, în astfel de momente!!! Durere cumplită pentru părinți, colegi, echipă.. toți cei care l-am aplaudat la meciuri pentru golul lui „înfiletat”! O să ne lipsești Bursuc, făceai spectacol la meciuri. Drum plin de lumină!!! / Zbor lin, copil drag! Condoleanțe părinților!/ Sincere condoleanțe familiei și Dumnezeu să-l ierte!!! O să ne lipsești, Bursuc!!!

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul b1.ro