După 11 luni de la teribila crimă, BOTAN MARIUS-CRISTIAN a fost condamnat la ÎNCHISOARE pe VIAŢĂ!

Bărbatul care şi-a înjunghiat soţia într-o grădiniţă din Bucureşti a fost condamnat de magistraţii Tribunalului Bucureşti la pedeapsa detenţiunii pe viaţă. Decizia din 29 noiembrie nu este însă definitivă, şi poate fi atacată la Curtea de Apel Bucureşti.

„În baza art. 188 alin. 1 – art. 189 alin. 1 lit. a Cod penal cu aplicarea art. 199 alin. 1 Cod penal condamnă inculpatul BOTAN MARIUS-CRISTIAN, pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat comis asupra unui membru de familie, la pedeapsa detenţiunii pe viaţă”, se arată în minuta deciziei Tribunalului Bucureşti, din 29 noiembrie 2018, scriu cei de la stirilekanald.ro citând Mediafax.

Nicoleta Botan, în vârstă de 38 de ani, a fost înjunghiată mortal într-o grădiniţă privată din Sectorul 2 al Capitalei, în ianuarie 2018. Agresorul avea ordin de restricţie din noiembrie 2017. Bărbatul fusese evacuat din casă şi nu avea dreptul să se apropie la o distanţă mai mare de 200 de metri atât faţă de fosta soţie, cât şi faţă de cei doi copii ai lor. Venit în biroul soţiei de la grădiniţă, i-a cerut acesteia să nu divorţeze şi, pentru că
Nicoleta a refuzat să îl asculte, a înjunghiat-o.

Soţul femeii şi-a recunoscut fapta în fata poliţiştilor şi iată că, la 11 luni de la faptă, este condamnat în prima instanţă de Tribunalul Bucureşti la închisoare pe viaţă.

Bărbatul trebuie să plătească daune familiei soţiei sale şi mai ales celor doi copii care au rămas fără mamă. Este vorba de sute de mii de euro daune morale şi materiale. Nicoleta avea 38 de ani şi în urmă cu doi ani reuşise să îşi împlinească visul: să deschidă o grădiniţă privată, scriu cei de la stirileprotv.ro

loading...