La cei 24 de ani, Alexandru din Suceava a îngrozit Belgia. Riscă închisoarea pe viaţă pentru violarea şi uciderea unei tinere de 27 de ani

În dimineaţa zilei de 22 ianuarie 2017, Alexandru a atacat-o pe Sofie, care se plimba pe plajă, a violat-o de mai multe ori, apoi a ucis-o, scriu ce de la frip.ro

Acum, Alexandru Caliniuc are 24 de ani şi riscă să stea toată viaţa în închisoare. Crima pe care a comis-o acum doi ani a fost reconstituită pe plaja Knokke. Tânărul, originar din Suceava, a recunoscut totul în faţa tatălui fetei pe care a omorât-o.

Reconstituirea a fost făcută timp de patru ore, la aceasta participând şi Daniel Muylle care a stat faţă în faţă cu criminalul fetei sale fără nicio teamă. Inedit este faptul că Alexandru a filmat toată grozăvia cu telefonul mobil.

A târât-o pe sub un gard şi a abandonat-o. „De două ori am violat-o. Mai mişca, dar nu spunea nimic …”, a fost una dintre declaraţiile românului, la reconstituire.

Fata petrecuse toată noaptea într-un bar cu iubitul ei şi mersese singură pe plajă în drum spre casă. Acolo a văzut-o tânărul din Suceava, când a atacat-o.

loading...

La reconstituire el a fost cooperant, iar la final a plecat protejat de poliţişti cu o pătură, plângând în hohote.

Românul a fost prins la cinci luni după crimă în ţară şi extrădat în Belgia. El riscă acum o pedeapsă cu închisoare pe viaţă, cu posibilitate de eliberare condiţionată nu mai devreme de 30 de ani.

Sursa FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul frip.ro