Live terifiant pe Facebook – O fetiţă este ameninţată cu cuţitul, de un român aflat în Germania.

În noaptea de 6 spre 7 decembrie, în timpul unui live pe Facebook făcut de un tânăr care locuieşte în Berlin, cei care îi urmăreau filmarea s-au îngrozit de imaginile transmise, scriu cei de la ziarulromanesc.de

Era vorba despre un tânăr român care s-a gândit că poate face un gest necugetat în speranţa că numărul privitorilor va creşte.

Astfel, el a pus mâna pe un cuţit şi apoi a ameninţat o fetiţă care se plimba dezbrăcată prin camera în care se aflau.

Vizibil îngrozită, fetiţa s-a speriat şi a început să ţipe în momentul în care l-a văzut pe tânărul care ţinea cuţitul în mână.

La un moment dat, tânărul a strigat că ‘îl îngroapă şi că îi pare rău’.

loading...

“Zău de nu-l îngrop. Acum îl omor. Mi-e milă de el, dar n-am ce să fac”, a strigat românul pe live.

În acelaşi timp, sute de oameni care au urmărit transmisiunea live au raportat postarea şi au cerut ca tânărul să fie pedepsit.

Potrivit unor surse, tânărul care a transmis live gestul oribil locuieşte în Berlin (Germania).

În astfel de cazuri, recomandăm tuturor celor care urmăresc imaginile să raporteze postarea la Facebook, iar dacă au cunoştinţă despre persoanele implicate (locaţia în care se află, nume, etc.) să nu ezite să sune la numărul unic de urgenţă 112.

Chiar dacă în acest caz tânărul nu a încercat altceva decât să se amuze pentru creşterea numărului celor care îl urmăreau, fetiţa a fost într-un real pericol şi poate suferi traume emoţionale ireversibile.

Sursa FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinatate, pe portalul ziarulromanesc.de