Un ROMÂN de 34 de ani a fost GĂSIT MORT pe o platformă de reciclare a deşeurilor din Logroño

În prima săptămână a lunii decembrie 2018, în jurul orelor 04 dimineaţa, muncitorii de pe platforma de gestionare a deșeurilor urbane (Ecoparque), situată între Logroño și Villamediana, au găsit, pe o bandă transportoare, unde camioanele descarcă containerele de deșeuri din Logroño, cadavrul unui bărbat, scriu cei de la gazetadespania.es

Victima este un român în vârstă de 34 de ani, era angajat al serviciului de colectare a containerelor din La Estrella și cartierele adiacente.

Operatorii au fost cei care au anunțat serviciile de urgență și Poliția Națională, care a deschis imediat o anchetă. Autoritățile judiciare au dispus scoaterea cadavrului și transferul acestuia la Institutul de Medicină Legală, în vederea efectuării autopsiei.

Decizia medico-legală va determina cu exactitate dacă moartea românului a fost una naturală, accidentală sau violentă. Surse din cadrul anchetei spun că nu se exclude posibilitatea ca evenimentul să aibă legătură cu o reglare de conturi.

Nu este primul incident care a avut loc pe această platformă de gestionare a deșeurilor. Cu zece ani în urmă a avut loc un episod similar, un camerunez în vârstă de 23 de ani fiind găsit dezmembrat. Polițiștii au stabilit atunci că a fost vorba de o reglare de conturi iar presupusul agresor, un rus, a fost identificat, dar a reușit să fugă și nu a putut fi reținut.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul gazetadespania.es