O mamă de 37 de ani a primit 28 de ani închisoare, pentru că şi-a înfometat copilul de cinci ani, până a ajuns un schelet ambulant

Un caz deosebit de grav şi condamnat de societatea civilă, s-a întâmplat în Texas, cu patru ani în urmă. Cazul a fost dat publicităţii, acum când justiţia si-a spus cuvântul.

Conform celor de la stiri.aiudeanul.ro care citează Daily Mail, o mamă cu șapte copii, a fost condamnată la 28 de ani de închisoare după ce a și-a înfometat fiul vitreg în vârstă de cinci ani. Când a fost salvat, acesta era un schelet ambulant, format numai din piele și oase. Femeia care îi era mamă vitregă, îl obliga pe micuţ să poarte scutece și îl închidea într-o debara murdară de sub scările casei.

Mama Tammi Bleimeyer, în vârstă de 37 de ani, a fost găsită vinovată de rele tratamente aplicate minorului, după ce l-a forțat pe Jordan Bleimeyer, acum în vârstă de nouă ani, să doarmă în debaraua pe care familia o numea “camera lui Harry Potter”. Spațiu de sub scări era foarte mic şi plin de cuie, în care băieţelul se putea zgâria. În plus era plin de cablaje electrice, iar băiatul dormea pe o saltea așezată direct pe podea.

Doctorii au declarat că micuţul Jordan, care cântărea doar 29 de pounds (13 kilograme) la acea vreme, aproape că a murit de foame. Bradley Bleimeyer, tatăl lui Jordan, a pledat vinovat pentru aceeași acuzație în anul 2016 şi a primit o condamnare la 15 ani de închisoare.

Jordan, băiatul înfometat de propria mamă – Foto: Daily Mail

Oribilul caz a apărut pentru prima dată în martie 2014. Atunci, unul dintre fiii familiei Bleimeyer, în vârstă de 16 ani la momentul respectiv, a făcut plângere la poliție. Doctorii au spus că băiatul ar fi putut să moară în câteva zile dacă nu ar fi fost salvat. Detalii șocante despre cum a fost înfometat băiatul

loading...

Procurorii au dezvăluit mai târziu detalii șocante despre cum era tratat Jordan. Acestuia nu i se permitea să mănânce la masă împreună cu frații săi, toți copiii lui Bleimeyer. El primea doar o felie de pâine pe zi, care îi era luată dacă nu o mânca destul de repede. Băiatul era de asemenea drogat de tatăl său, pentru ca să stea liniștit când aveau musafiri. Primea și corecții fizice, fiind bătut cu sălbăticie și lovit cu capul de pereți. Odată chiar a fost supus unui șoc electric cu un Taser.

Jordan a fost încredințat mamei sale biologică, Wendy Hall, după ce soții Bleimeyer au fost condamnați. Ceilalți copii ai cuplului au fost luați de protecția copilului. Nou născutul familiei a fost internat spre îngrijire într-un centru specializat.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul
stiri.aiudeanul.ro