O româncă din Italia a fost BĂTUTĂ de soț, în fața copilului de trei ani. „Nu mai vreau să mă prostituez”

O tânără din România care locuiește în Italia a fost bătută crunt de soțul ei în fața copilului mic de numai trei ani. Aceasta a devenit treptat, victima violențelor din partea sotului ei, fiindcă n-a mai vrut să se prostitueze, scriu cei de la libertatea.ro

Când ea i-a spus soțului că nu mai vrea să „presteze”, bărbatul s-a înfuriat și, în prezența fiicei lor în vârstă de 3 ani, a început să o bată cu pumnii. Nu s-a limitat doar la atât și a lovit-o și cu un scaun, a anunțat gazetaromaneasca.com.

A avut grijă să nu-i deterioreze fața”, „A lucrat totuși cu atenție – au scris cei din presa italiană – având grijă să nu-i deterioreze fața, afectându-i activitatea la care era obligată s-o presteze”.

Tânăra trăieste acest coşmar de un an și jumătate, mai bine zis, din moment ce soțul ei a început să abuzeze de droguri și alcool, și care s-au accentuat și mai mult când femeia i-a comunicat dorința de a-l părăsi.

Sătulă de bătăile primite, femeia a solicitat intervenția agenților de poliție din Flaminio care, după ce au acționat în timpul ultimului litigiu, au reconstituit în detaliu scenariul de rele tratamente, la care femeia a fost supusă de-a lungul timpului. Bărbatul a fost reținut și dus în arest, în schimb, femeia a fost internată într-o structură protejată împreună cu fiica ei.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul
libertatea.ro