Românul Emmanuel Flutur a îngrozit America! Acesta şi-a UCIS NEPOATA de trei ani, tăindu-i gâtul

O crimă îngrozitoare care a bulversat opinia publică din America, s-a întâmplat de curând în districtul Clinton din statul Kentucky. Conform celor de la stiri.aiudeanul.ro care citează Daily Mail, un român și-a ucis nepoata în fața altor patru frați, în timp ce tatăl auzea îngrozit întreaga scenă pe monitorul pentru copii.

Beni Bulubenchi, tatăl fetei, s-a repezit în camera unde se întâmpla tragedia, pentru a încerca să-l dezarmeze pe cumnatul său de 33 de ani. Speriat, Emmanuel Flutur şi-a găsit puterea să lupte şi în scurt timp l-a tăiat pe tatăl fetei în momentul ce acesta intervenea să-şi salveze fiica.

Micuţa Josephine a murit duminică seară, după ce a fost dusă de urgență la spital. Poliția districtului Clinton, statul Kentucky, l-a arestat pe Flutur, sub acuzaţia de omor deosebit de grav. Poliţia investighează cazul pentru a afla adevăratl motiv care a dus la odioasa crimă.

Despre Flutur, vecinii spun că acesta trăia împreună cu familia surorii sale în orașul Clinton din Kentucky.

Familie era una frumoasă și liniștită, cu o mamă și un tată foarte prietenoși și cu copiii respectuoși. Vecinii sunt în stare de șoc și nu-și pot imagina că cineva a fost capabil de așa ceva.

loading...

Pentru a veni în sprijinul familiei îndurerate, a fost creată o pagină, pentru a strânge banii necesari înmormântării lui Josephine în Michigan. S-au strâns deja aproape 38.000 de dolari din necesarul de 50.000 de dolari. Pe pagină se spune că : “Familia dorește să transporte corpul fetiței în Michigan pentru serviciile funerare. Dorim să ajutăm la acoperirea cheltuielilor de transport și de înmormântare”. Pagina arată că Josephine a fost fiica lui Beni și a soției sale Simona, un cuplu care mai are nouă copii.

Flutur a fost acuzat de crimă, asalt și amenințare, fiind stabilită o cauțiune de 1 milion de dolari. El a fost izolat în închisoare. Bărbatul a fost prezentat în fața unui judecător de la Tribunalul Districtual din Clinton, Albany, unde i s-au comunicat capetele de acuzare.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul
stiri.aiudeanul.ro