Marea Britanie! O tânără româncă a fost violată, bătută și forțată să se prostitueze, altfel copiii îi erau ameninţaţi cu moartea …

În luna februarie a anului 2018, Robert Petre în vârstă de 33 de ani îşi întâlnea în ţară, victima pe care avea să o terorizeze dacă nu i se va supune. Tânăra de doar 20 de ani, a crezut într-o viaţă mai bună şi l-a urmat pe Robert în Marea Britanie, iar de atunci a început şi calvarul acesteia.

Cei doi a ajuns în Coventry şi au închiriat un apartament, loc unde aveau să se întâmple toate nenorocirile. Pentru că avea nevoie de bani, Robert Petre a forţat victima să practice prostituţia, iar la refuzul acesteia, era violată, bătută şi ameninţată că îi va ucide copiii alfaţi în România, scriu cei de la ziarulromanesc.net citând warwickshire.police.uk

Femeia, în vârstă de 20 de ani, a fost ținută într-un apartament din oraș, unde era forțată să facă sex cu mai mulți bărbați, inculpatul luând banii pentru el însuși.

După câteva săptămâni de teroare, victima a reușit să fugă și să raporteze incidentul la o secție de poliție. Petre a fugit din Marea Britanie, însă a fost prins în România și extrădat, în iulie 2018.

Pe 20 decembrie, Petre a fost găsit vinovat de fapte de viol, mai multe vătămări corporale, proxenetism și organizarea sau facilitarea călătoriei unei alte persoane în vederea exploatării, a decis Curtea din Warwick. Petre își va afla pedeapsa la o dată ulterioară.

loading...

„Robert Petre a amenințat că va ucide copiii victimei dacă aceasta ar refuza să vină în Anglia și să se prostitueze”, a declarat procurorul.

„Victima a avut curajul să descrie ce i s-a întâmplat, iar juriul l-a găsit vinovat de aceste delicte grave”, a continuat acesta.

Detectivul inspector Dave Andrews, de la poliția din Warwickshire, a spus: „Aș dori să transmit un omagiu curajului victimei în acest caz.”

„Petre și-a controlat victima prin amenințarea că îi va ucide copiii care au rămas în România. Condamnarea lui ar trebui să servească drept avertisment pentru alții care doresc să exploateze persoanele vulnerabile”, a mai declarat polițistul.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul ziarulromanesc.net