O soră şi frăţiorul ei au fost surprinşi de foc, în casa unde dormeau împreună cu familia lor

Noaptea trecută, în satul Râpănești, comuna Bunești din județul Vâlcea, o casă a fost cuprinsă de flăcări. La momentul izbucnirii infernului, în casă se aflau părinţii si cei patru copii ai lor, scriu cei de la observator.tv

Doi dintre cei patru copii au fost salvaţi de părinţii lor, iar o fetiţă de 9 anişori si frăţiorul ei de numai trei ani, au rămas în casa plină de flăcări, pentru ei, părinţii nemaiputând să facă nimic în acel moment.

Cu toate acestea, cei doi copii rămaşi în casa plină de flăcări, au fost salvaţi de pompierii militari ajunşi imediat la faţa locului. Fetiţa în vârstă de 9 ani a fost găsită de pompieri cu arsuri pe jumătate din corp, iar frăţiorul ei de numai 3 anişori, era aproape inconştient de la fumul care a invadat casa, iar acum se alfă în stare gravă la spital, fiind intoxicat cu fum.

Potrivit reprezentanţilor ISU, în momentul în care a izbucnit focul toată familia dormea în camera în care s-au aprins materialele inflamabile de lângă sobă. Părinţii au reuşit să salveze până la venirea pompierilor pe doi dintre cei patru copii.

Flăcările au cuprins dormitorul şi acoperişul în suprafaţă de 100 mp. Incendiul a fost atât de puternic încât, pentru stingerea lui, ISU a trimis trei echipaje de pompieri.

loading...

Focul a fost stins, dar pompierii vor reveni pentru stabili de la ce a pornit totul.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul
observator.tv