Un tren cu 120 de călători a DERAIAT – a fost activat Planul Roşu de Intervenţie.

Un incident deosebit de grav s-a întâmplat în această dimineaţă cu un tren de călători care circula pe ruta Bucureşti – Arad. În apropiere de localitatea Băieşti, judeţul Hunedoara, trenul a sărit de pe şine, iar la acel moment, în el se aflau 120 de călători. Din primele informaţii de la faţa locului, se pare că un număr de trei vagoane ar fi sărit de şine, scriu cei de la observator.tv

Datorită gravităţii accidentului, imediat, a fost declanşat Planul Roşu de intervenţie şi mobilizate toate instituţiile implicate în gestionarea situaţiei
de urgenţă.

Imaginile de la faţa locului sunt dramatice, dar din fericire nu există victime, în afară de o femeie care a suferit câteva fracturi la membrele superioare.

La locul interventiei au fost mobilizate patru echipaje de pompieri precum şi echipe ale Poliţiei, Jandarmilor, CFR. Toţi călătorii au fost evacuati şi urmează să fie transportati la Petroşani.

Conform primelor informaţii, se pare că este vorba despre acelaşi tren care, în urmă cu câteva zile, a avut o întârziere de 21 de ore, din cauza ninsorilor care au dus la prăbuşirea unor copaci peste liniile de cale ferată.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul
observator.tv