Valentin a fost găsit MORT într-o toaletă. Era dat dispărut în Londra, după ce nu a mai urcat în autocarul de România

Valentin Dorel Şleapcă, avea 27 de ani şi locuia în Nottingham, Marea Britanie. Acesta trebuia să vină acasă la Roman, pentru a petrece sărbătorile de iarnă împreună cu familia. În data de 16 decembrie, tânărul a plecat cu microbuzul din orașul Nottingham până la Londra, de unde trebuia să ia autocarul care ar fi trebuit să-l aducă în România, scriu cei de la libertatea.ro

Conform declaraţiilor date de reprezentanții companiei Trans Carpatica Roman, Valentin a ajuns la autocar, şi-a lăsat bagajul în mașină, apoi a plecat și nu s-a mai întors.

Autoritățile britanice au descoperit trupul fără viaţă a lui Valentin Dorel Șleapcă, într-o toaletă publică. Din spusele tatălui, acesta ar fi fost găsit spânzurat, lucru neacceptat de părinte, deoarece are ca dovadă un sms trimis de Valentin unui prieten, în care îi spune acestuia că anumite persoane din microbuz vor să-i ia viaţa.

Până acum, misterul din jurul decesului încă nu a fost elucidat, dar familia crede cu tărie că tânărul a fost ucis.

Sora lui Valentin, care se află şi ea în Marea Britanie, confirmă decesul fratelui său şi a precizat, pentru Observator.tv, că doi poliţişti s-au prezentat la adresa unde locuieşte şi i-au adus la cunoştină că fratele său Valentin a fost găsit decedat.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul
libertatea.ro