VIDEO – Tragedie în ziua de CRĂCIUN! Doi tineri de 24, respectiv 25 de ani s-au izbit VIOLENT de un copac aflat pe marginea drumului.

O tragedie înfiorătoare s-a petrecut în această dimineaţă, în jurul orei 06.30, în Teleorman, pe DN52, drumul care leagă Alexandria de Turnu Măgurele, scriu cei de la observator.tv

În urma accidentului deosebit de grav şi-au pierdut viaţa doi tineri cu vârste de 24 şi, respectiv, 25 de ani, iar un băiat de 16 ani a fost rănit grav în accident.

Din primele informaţii, şoferul unei maşini ce se îndrepta spre Turnu Măgurele a pierdut controlul volanului la intrarea în Furculeşti şi s-a izbit de un copac aflat pe marginea drumului.

În urma impactului extrem de violent, şi-au pierdut viaţa doi tineri, şoferul maşinii şi un pasager din spate, în timp ce un alt tânăr aflat în autovehicul a ajuns la spital cu răni grave.

Două dintre cele trei victime au fost încarcerate în urma impactului.

loading...

La faţa locului au intervenit pompierii militari din cadrul Detaşamentului Alexandria, cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, iar Serviciul Judeţean de Ambulanţă cu două maşini.

Cazul a fost preluat de poliţie pentru cercetări.

Sursă VIDEO: Exploziv News24 Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv