Bianca Drăgușanu s-a fotografiat dezbrăcată la fereastra unui hotel. Wow … cum arată …

Toată lumea o cunoaşte pe Bianca Drăgușanu, tocmai datorită numeroaselor controverse apărute în mediul online, scriu cei de la cancan.ro

Binaca Drăgușanu este conștientă de multă vreme, de atuurile pe care le are și nu ezită să se fotografieze în ipostaze provocatoare, apoi să le posteze pe reţelele de socializare.

Ultima fotografie publicată pe contul ei de Instagram ne dezvăluie o femeie îmbrăcată sumar, într-un body care îi punea în evidență posteriorul tonifiat și picioarele lucrate intens la sală. Totuşi, Bianca a tăiat răsuflarea tuturor atunci când s-a pozat la fereastra hotelului!

Crăciunul a venit cu un cadou incredibil pentru Bianca Drăgușanu. Moşul a fost darnic şi nu s-a uitat la valoarea acestuia, pentru că Bianca a fost o fată foarte cuminte în anul care tocmai se încheie și a meritat cu prisosință un cadou care să ”ia ochii” tuturor.

Bianca Drăgușanu a primit un ceas Hublot, placat cu aur, ediție limitată. Prețul ceasului este impresionant, valorând aproximativ 24 000 de euro. Mai mult, un astfel de cadou este chiar pe gustul vedetei, Bianca fiind o împătimită a ceasurilor de lux și având o colecție impresionantă.

loading...

Bianca mai deține câteva ceasuri Hublot și nu se sfiește să arate fanilor accesoriile scumpe pe care le primește și le poartă cu mare plăcere.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul
cancan.ro