„Badanta” Rodicai Hornea de 54 de ani este dată dispărută la Caserta în Italia. Familia face un apel disperat pentru a fi ajutată

Redacţia ediţiei online a publicaţiei emigrantul.it a fost contactată de nepoata unei românce care lucra în Caserta ca badantă şi de care familia nu mai ştie nimic de dinainte de sărbători.

O disparitie ciudata, cea a Rodicai Hornea, 54 de ani. De loc din localitatea Ulmu, Braila, Rodica Hornea venise pentru ultima oara pe 30 august in Italia si lucra ingrijitoare intr-o familie din localitatea Limatola, Caserta.

Practic, in dimineata zilei de vineri, 21 decembrie 2018, Rodica a plecat de la locul de munca pentru a merge in tara de sarbatori si a le petrece cu cei dragi.

In noaptea zilei de vineri spre sambata romanca a fost insotita de un barbat si o femeie, probabil familiali ai batranei, la Hotelul Amadeus din Caserta, unde si-ar fi petrecut noaptea pentru a putea pleca a doua zi cu autocarul sau trenul. Cei de la hotel au confirmat prezenta romancei acolo la acea data.

Se pare ca nepoata batranei ar fi mers la gara si ar fi gasit-o cu doua sacose langa ea, a doua zi, dar la o noua incercare aceasta ar fi disparut de acolo.

loading...

De atunci nimeni nu a mai avut vreo veste despre Rodica, aceasta neraspunzand la telefon si nici nu a telefonat la locul de munca sau celor din familie.

“Matusa mea este disparuta de o saptamana. Suntem foarte disperati pentru ca nu o putem gasi deloc..” le-a scris nepoata acesteia celor de la redacţie.

Facem un apel pe aceasta cale tuturor celor care o cunosc sau o vor vedea sa anunte fortele de ordine din Italia la 112 sau 113 sau pe fratele ei, Nicusor Hornea, la 0040.767516048

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din Italia, pe portalul emigrantul.it