Diplomă de Excelență oferită doamnei Maria Voicu, de către Minodora Ilie, președintele Fundației Internaționale Omenia

Eforturile deosebite ale Asociaţiei MicNews, pentru organizarea a zeci de campanii umanitare în slujba copiilor defavorizați din mediul rural sau urban, au fost recunoscute oficial de către Fundația Internațională Omenia.

În acest scop, doamna Maria Voicu a primit o Diplomă de Excelență, înmânată personal de doamna Minodora Ilie, președintele fundaţiei mai sus menţionate.

Pentru munca depusă şi datorită meritelor deosebite, la şedinţa Asociaţiei MicNews de la sfârşit de an, doamna Maria Voicu, a fost aleasă în unanimitate, în funcţia de Preşedinte al asociaţiei.

Cu această ocazie, Asociaţia MicNews, promite că în anul următor, vor fi continuate acţiunile caritabile prin care s-au făcut remarcaţi de-a lungul celor şapte ani de la înfiinţare.

Fostul Preşedinte al Asociaţiei MicNews, Mihai Căldăraru, doreşte ca noua conducere să ducă la bun sfârşit toate acţiunile caritabile ce se vor realiza anul viitor şi se retrage fericit şi cu inima împăcată, că eforturile lui s-au concretizat în bucuria adusă pe chipurile celor nevoiaşi.

loading...