TRAGEDIE! După ce tatăl ei s-a spânzurat, o fetiţă nu a mai suportat durerea şi s-a aruncat în apa rece a Canalului Bistriţa

Aseară, adolescenta Andreea s-a hotărât să se arunce de pe podul de la Roznov, în apa rece a Canalului Bistriţa. Fapta ei a înmărmurit comunitatea de unde aceasta provenea. Povestea tinerei este una tristă, deoarece ea nu a mai suportat durerea, după ce tatăl ei s-a spânzurat, scriu cei de la observator.tv

O femeie care trecea prin acel loc, a văzut-o pe fată aruncându-se în apă şi imediat a sunat la numărul de urgenţe 112, ca să anunţe tragedia la care tocmai fusese martoră.

Tânăra Andreea locuia în localitatea Roznov, împreună cu mama, mătuşa, o soră şi un frate. După ce tatăl ei s-a sinucis, acum doi ani, adolescenta nu şi-a mai revenit.

Aceasta trecea printr-o depresie şi după o discuţie cu mama ei, a decis să-şi pună capăt zilelor. A mers în apropierea casei, pe un pod de pe Canalul Bistriţa, şi s-a aruncat.

Din informaţiille de la faţa locului, s-a aflat că Andreea provine dintr-o familie cu o situație materială precară și se afla în îngrijirea unei mătuși, împreună cu mama, sora și fratele ei.

loading...

Pe podul de unde s-a aruncat adolescenta de 18 ani au fost găsiţi papucii cu care a fost încălţată când a plecat de acasă şi haina, pe care a scos-o înainte să sară în apa rece ca gheaţa. Trupul fara viata al fetei a fost găsit de scafandri, dupa mai multe ore de cautare. Langa cadavrul tinerei a mai fost descoperit un trup fara viata, al unui barbat despre care inca nu se stie nimic.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv