Bomba începutului de an în politică! Liviu Dragnea și Florin Iordache, revocați de la conducerea Camerei Deputaților? E oficial!

Când toată lumea e preocupată de întâmpinarea Anului Nou, pe site-ul Camerei Deputaţilor a fost publicată stenograma şedinţei din 5 decembrie, a acelei şedinţe la care noi, Opoziţia unită, am votat în plen debarcarea celor doi.

Vorbim despre un înscris oficial care produce efecte juridice ce nu pot fi ignorate nici măcar de actuala putere abuzivă, scriu cei de la stirimondene.fanatik.ro

„Avem, în sfârșit, documentul oficial care atestă revocarea lui Liviu Dragnea din funcția de președinte al Camerei Deputaților și a lui Florin Iordache din funcția de vicepreședinte al aceluiași for. Când toată lumea e preocupată de întâmpinarea Anului Nou, pe site-ul Camerei Deputaților a fost publicată stenograma ședinței din 5 decembrie, a acelei ședințe la care noi, opoziția unită, am votat în plen debarcarea celor doi”. Deputatul Eugen Tomac a specificat că în sesiunea din februarie 2019 trebuie aleasă o nouă conducere.

În concluzie, “le cer lui Liviu Dragnea şi lui Florin Iordache să părăsească funcţiile pe care nu mai au dreptul să le ocupe”, este mesajul pe care Eugen Tomac l-a postat pe pagina sa de Facebook.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul
stirimondene.fanatik.ro

loading...