Doi români au fost ÎMPUŞCAŢI în Irlanda, în noaptea de REVELION

Doi români care lucrau la o pizzerie în nordul Dublinului, s-au trezit imediat după ora 12 noaptea, cu doi bărbaţi care au intrat în pizzeria unde lucrau şi i-au împuşcat, scriu cei de la observator.tv

Cei doi români sunt, Ionuţ Datcu de 38 de ani şi Vasile Biţică de 28 de ani. Românii au fost împuşcaţi în gât şi în stomac

Ionuţ Datcu a fost împuşcat direct în gât, în vreme ce Vasile Biţică a primit un glonte în stomac. Niciunul nu are viaţa pusă în pericol, dar rănile sunt foarte grave.

Conform declaraţiilor poliţiştilor, cei doi atacatori au intrat în pizzeria unde lucrau românii, în nordul Dublinului, la 22 de minute după miezul nopţii, pe 1 ianuarie, şi au deschis focul asupra celor doi. Imediat după momentul atacului, aceştia s-au urcat pe biciclete şi au fugit.

Atacatorii, un bărbat de 44 de ani şi fiul lui de 16 ani au fost arestaţi. Cei doi români sunt în spital, unul dintre ei în stare gravă, după ce un glonte i-a trecut prin gât.

loading...

La această oră, cei doi irlandezi au fost arestaţi şi sunt acuzaţi de tentativă de omor, iar victimele lor, cei doi români, sunt în stare gravă, dar stabilă, la spital.

Poliţiştii au deschis o anchetă, acuzându-i pe atacatori de tentativă de omor, mai ales că anchetatorii cred că nu a fost vorba doar de un jaf, ci de o răfuială mai veche.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul
observator.tv