Primul accident mortal din 2019. Un tânăr a murit strivit de plafonul maşinii pe care o conducea în dimineaţa zilei de 1 ianuarie.

Un tânăr în vârstă de 28 de ani a pierit în primul accident mortal din 2019, din România. Tragedia s-a produs pe drumul naţional dintre Tulcea şi Constanţa, în zona Două Cantoane, în jurul orei 4, pe 1 ianuarie, scriu cei de la observator.tv

Tânărul venea de la Babadag spre casă, fiind de loc din comuna Baia, când, la doar câţiva kilometri de destinaţie a ieşit de pe şosea, într-o curbă, a
acroşat un copac şi s-a răsturnat pe câmp, de mai multe ori.

Imediat pompierii din cadrul ISU Delta Tulcea, Staţia Babadag, s-au prezentat la faţa locului, numai că victima fost găsită fără viaţă, încarcerată şi strivită de plafonul maşinii.

“Un echipaj de 5 subofiţeri cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi modul de descarcerare a răspuns solicitării. În momentul în care au ajuns la faţa locului au găsit un vehicul în care era o persoană de sex masculin, de 28 de ani, din judeţul Tulcea, care prezenta leziuni incompatibile cu viaţa.”, transmit reprezentanţii ISU Delta Tulcea.

Victima a fost extrasă din autoturism, iar medicii Serviciului Judeţean de Ambulanţă au declarat decesul tânărului.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul
observator.tv