VREM CA MAMA SĂ TRĂIASCĂ! – este strigătul de AJUTOR al celor doi copii, pentru MAMA lor.

Astăzi, în ajun de Sărbătoare la români, în timp ce navigam pe Internet, atenţia mi-a fost atrasă de aceasta poză, ce conţinea un STRIGĂT de AJUTOR.

Nu am putut să las lucrurile aşa cum sunt şi am înţeles că, prin gestul meu de a publica aceste rânduri pot ajunge să fac bine şi de ce nu, să aduc SPERANŢĂ în inimile celor doi copilaşi, care sunt pe punctul de a-şi pierde mama, cel mai iubit OM din Universul lor.

LILIA PLAIU are Cancer… un cancer agresiv cu care se luptă deja de 2 ani. Lilia are 34 de ani, are 2 copilași mici care suferă enorm, că mămica lor SCUMPĂ și dragă,e foarte grav bolnavă…

O privesc cu ochișorii lor micuți și îndurerați, cum boala aceasta îi provoacă atâta suferință și îi risipește bucuria de a trăi. Lilia, ca orice MAMĂ, are un singur gând: să lupte pentru a fi alături de copiii ei …

Și noi nu o vom lăsa să lupte singură cu această monstruoasă boală… !!!
Lilia, copiii, rudele, cei care o cunosc și o prețuiesc, VĂ ROAGĂ DIN SUFLET SĂ O AJUTAȚI…

loading...

PENTRU a face tratamentul peste hotare, în Turcia, este nevoie de sprijin financiar, căci familia nu poate face față cheltuielilor necesare unui asemenea tratament.

PENTRU A DONA ESTE POSIBIL PE: https://www.paypal.me/plaiulilia1

PENTRU abonații Unite, sms la numărul 9008 cu textul 333

Articol preluat INTEGRAL de pe pagina de Facebook: Moldovenii din Torino.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Apel umanitar: Adelina, o fetiţă de 10 ani din Piatra Neamţ, a aflat că are leucemie în ziua de Crăciun - Ştiri de Actualitate!

Comments are closed.