O româncă de 20 de ani, mamă a unei fetiţe de doar un anişor, a mers în Anglia la FURAT şi a fost ARESTATĂ

Un caz destul de mediatizat a ţinut prima pagină a ziarelor din Anglia, în urmă cu doar câteva zile. Este vorba despre Luminiţa Dumitru în vârstă de 20 ani, care a plecat din România împreună cu fiica ei de doar un an, pentru a i se alătura iubitului ei şi mamei acestuia în Aintree, Liverpool, scriu cei de la ciao.ro

Rămânând fără un ban, tânăra româncă s-a gândit că poate trăi şi din furturi, considerând că poliţiştii englezi nu sunt la fel de operativi ca cei din alte ţări europene.

Astfel, într-o zi, aceasta a mers în apropierea unui ATM din centrul oraşului Liverpool, şi-a urmărit victima, un bărbat complet surd care încerca să scoată suma de 20 de lire de la bancomat, l-a atacat pe acesta, i-a smuls banii din mână şi s-a făcut nevăzută.

În acel moment, poliţiştii au observat pe camerele de monitorizare de la ATM, actul de deposedare de bani al româncei şi au intervenit imediat, reuşind să o aresteze pe Luminiţa, în Slough, Berkshire.

Interogată, aceasta a recunoscut că a mai jefuit un adăpost din Knotty Ash, dar şi apartamentul unui cuplu de bătrâni aflat în Brookside Avenue, Liverpool. Ajunsă pe mâna poliţiei, aceasta a fost judecată de Procuroarea Claire Jones, care a condamnat-o la trei ani de închisoare, într-o instituţie ce adăposteşte tineri infractori.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul ciao.ro