Un român de 55 de ani din Italia, nu a avut bani, şi-a scos doi dinţi singur, a făcut septicemie şi a murit

Românul Eugen Munteanu de 55 de ani, trăia în localitatea Acri, Cosenza, împreună cu fratele lui şi un prieten, în condiţii de sărăcie lucie, într-o baracă. Aceştia nu aveau un serviciu stabil, muncind pe unde apucau, iar când nu aveau bani deloc, mâncau de multe ori la o cantină socială, scriu cei de la observator.tv

Românii ajunseseră în Italia cu doar câteva luni în urmă şi lucraseră pentru o firmă din Acri, dar îşi pierduseră serviciul şi nici nu fuseseră plătiţi, fiind victimele exploatării patronului.

În urma unei dureri de dinţi insuportabile şi pentru că nu a avut bani pentru a merge la dentist, Eugen Munteanu s-a hotărât să îşi scoată singur dinţii, fapt pentru care a făcut o infecţie gravă.

Acesta a fost dus de prieteni la spitalul Beato Angelo, din Acri, doar că, la doar câteva ore de la internare, a fost declarat decedat, din cauza unei septicemii care i-a fost fatală.

Eugen a murit în doar câteva ore, scrie presa italiană, pentru că fusese internat prea târziu. Corpul lui a fost transferat la Cosenza, pentru autopsie.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul
observator.tv