Asociaţia MicNews a oferit cadouri pentru 200 de copii sărmani din comuna Pantelimon

Aşa cum ne-au obişnuit, cei de la Asociaţia MicNews din Bucureşti au realizat înca o faptă bună la început de an 2019.

Preşedintele MicNews, Mihai Căldăraru, împreună cu cei din conducerea asociaţiei, au mers în Comuna Pantelimon din județul Ilfov, iar împreună cu Cristina Ivan și Paraschivoiu Constantin-Iulian, reprezentanţii Serviciului Direcţiei de Asistenţă Socială Pantelimon, au oferit pachete cu toate cele de trebuinţă, celor 200 de copii prezenţi la eveniment.

Cotactat telefonic, preşedintele Mihai Căldăraru a mulţumit celor prezenţi la eveniment, dar nu a uitat şi de Diploma oferită ca recunoştinţă pentru meritele obtinute în urma campaniilor efectuate de către Asociaţia MicNews, şi a promis din toată inima că aceste acţiuni caritabile se vor regăsi pe tot parcursul anului 2019.

loading...

3 Trackbacks / Pingbacks

  1. Campania "Dăruieşte din suflet pentru un suflet nevinovat", organizată de Asociația “News24agd”, a adus bucurie de Sărbători, persoanelor defavorizate - Ştiri de Actualitate!
  2. Are 49 de ani şi de 20 de ani se luptă cu o boală cruntă care a paralizat-o în totalitate - VIDEO - Ştiri de Actualitate!
  3. Campania “Dăruieşte din suflet pentru un suflet nevinovat”, organizată de Asociația “News24agd”, a adus bucurie de Sărbători, persoanelor defavorizate – Atac de Bucuresti

Comments are closed.