A dispărut în Germania! Alexandra David de 26 de ani este căutată cu disperare de mama ei. “Bănuiesc că e sechestrată”

Momente de groază trăieşte acum o mamă din Năvodari, judeţul Constanţa. Aceasta îşi caută cu disperare fiica dispărută de mai bine de trei luni în Germania, scriu cei de la observator.tv

Pentru a o găsi, femeia, împreună cu mai mulţi prieteni, au lansat mai multe apeluri pe reţelele de socializare pentru găsirea fetei.

Alexandra David, în vârstă de 26 de ani, a fost dată dispărută la Poliţie, de mama sa, care a solicitat şi autorităţilor din Germania informaţii despre locaţia fetei.

Potrivit unor surse, tânăra ar fi locuit, ultima dată, în oraşul Hamburg şi ar fi practica prostituţia de mai mulţi ani.

După mai multe distribuiri pe Facebook, oamenii au descoperit mai multe adrese ale unor bordeluri din Duisburg sau Koln în care fata ar fi fost văzută.

loading...

“Am anunţat autorităţile. De trei luni nu ştiu nimic. Nu a mai luat legătura cu nimeni. Bănuiesc că e sechestrată!”, a declarat mama fetei într-un comentariu la postarea de pe reţeaua de socializare.

Toţi cei care deţin informaţii despre tânăra dispărută sunt rugaţi să sune la numărul de urgenţă 112 sau să o contacteze pe mama fetei, pe Facebook.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul
observator.tv