Marius Valentin Gantea de 25 de ani, căsătorit şi tatăl a doi copii, a MURIT la Madrid, în aşteptarea unui transplant de ficat.

O tragedie fără margini s-a întâmplat în familia unor români din Spania. Un tânăr de 25 de ani, tatăl a doi copii, a murit, vineri seara, într-un spital din Madrid. Rudele băiatului fac un apel disperat către toți cei care pot să ajute la repatrierea trupului neînsuflețit pentru a fi înhumat acasă, la Ștefești, Prahova, scriu cei de la doctorul-online.ro

Marius Valentin Gantea avea 25 de ani, era căsătorit şi avea doi copii, dintre care unul de nici 2 anişori. Acesta plecase în Spania pentru un trai mai bun şi pentru a-şi realiza visurile.

În noaptea de Revelion, lui Valentin i s-a făcut rău și a fost transportat la spital, unde medicii au constatat că are nevoie urgentă de un transplant de ficat. Din păcate, vineri, 4 ianuarie, deși se găsise un donator compatibil, românul a intrat în comă şi s-a stins.

Familia tânărului este disperată. Vrea să-l înmormânteze pe Valentin acasă, la Ștefești, însă costurile de repatriere sunt de aproximativ 10.000 de euro, sumă de care apropiații nu dispun.

Mobilizare uriaşă pentru repatrierea prahoveanului

Comunitatea românilor din Spania a reacționat în urma apelului facut de familie, dar şi de presa locală. Până marți sunt mari șanse să fie strânși banii necesari pentru repatrierea corupului neînsuflețit al tânărului născut și crescut la Ștefești.

loading...

”Buna seara! Va contactez din Spania pentru a pune la cunoștința dumneavoastra si a publicului român ca aici avem un grup de facebook numit Români în Spania Oficial care a luat la cunoștință decesul tânărului Marius. Acest caz precum și multe altele asemănătoare sunt cunoscute de către administratorul grupului și imediat noi, românii de aici ne punem în aplicare pentru a rezolva aceste cazuri. Suntem ceva mai mult de 84.000 de români înscriși în acest grup. Atat tânărul cat si sotia acestuia făceau parte din grup și au participat acum cateva luni la una dintre multele întâlniri asa numite Party.

Prin acest mesaj vreau sa va spun ca suntem o comunitate destul de mare si intre toti cei activi pe grup vom strânge până marti (termenul limita) suma necesară a repatrierei trupului acestui tânăr cat si banii de înmormântare, biletele de avion ale soției și tot ce este necesar. Cu mult respect,din Spania!”, este mesajul transmis de comunitatea românilor din Spania.

Cei care vor să ajute familia îndurerată pot să face donații astfel:

– în lei, pe numele MARCELA DANIELA POPESCU, Banca ING RO04 INGB 0000 9999 0451 5607
– în euro, pe numele IOANA ANISOARA BITOIU, Banco BANKIA ES23 2038 1936 0030 0152

Articolul este preluat INTEGRAL de pe doctorul-online.ro Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul doctorul-online.ro