Rupt de beat, un tânăr de 19 ani şi-a batjocorit mama, a bătut-o, apoi s-a culcat liniştit. După proces, acesta a primit doar 5 ani de închisoare

În noaptea de 18 spre 19 august 2018, Tudor Valentin Gheorghiţă de 19 ani, a ajuns acasă beat mort şi întâlnindu-şi mama, acesta a violat-o, după care a bătut-o cu sălbăticie, ameninţând-o că dacă va spune cuiva despre ceea ce a făcut, va îndura bătăi si mai crunte, scriu cei de la observator.tv

Imediat, cazul a fost reclamat la Poliţia din Ianca (Brăila), comuna de care ţine satul Perişoru, iar aceştia l-au arestat preventiv.

Înainte de Sărbătorile din Decembrie, tânărul de 19 ani şi-a primit pedeapsa pentru oribia faptă.

Judecătoria Făurei l-a condamnat pe Tudor Valentin Gheorghiţă, în 19 decembrie 2018, la doar 5 ani de închisoare cu executare, pentru viol.

De asemenea, instanţa i-a interzis să comunice cu mama sa, Ginerică Georgeta, şi să se apropie de aceasta, de locuinţa, locul de muncă sau alte locuri unde femeia desfăşoară activităţi sociale la o distanţă mai mică de 150 metri, pe o perioadă de 3 ani după executarea pedepsei închisorii.

loading...

Verdictul instanţei nu este definitiv.

Sursă FOTO. Citiţi mai mu;lte informaţii interesante pe portalul observator.tv