Ultima metodă de furt în OLANDA! Trei românce îşi făceau nevoile în faţa casei olandezilor, moment în care soţii acestora le furau din locuinţă

Ceea ce ni se pare incredibil, iată că s-a întâmplat undeva în Olanda, o ţară cu locuitori oneşti, fără hoţi şi cu credinţă în semenii lor. Cetăţenii olandezi nu sunt obişnuiţi cu hoţii, nici măcar nu ştiu să se ferească de aceştia şi nu au încă flerul de a se “prinde” atunci când sunt pe punctul a se transforma în victime sigure, scriu cei de la 2daynews.ro

Întâmplarea “dubioasă” a fost trăită de locatarii unei case din Santpoort, o suburbie a oraşului olandez Haarlem, la nord-vest de Amsterdam. Aceştia s-au trezit cu trei femei făcându-și nevoile pe peluza din fața casei lor.

Imediat, locatarii casei au ieşit afară şi au încercat să le alunge pe cele trei femei, momente în care soţii acestora au pătruns în casă şi i-au lăsat pe olandezi fără lucrurile de valoare, după care s-au făcut rapid nevăzuți.

După ce le-au gonit pe cele care le ”fertilizau” peluza, și s-au reîntors în casă, proprietarii au sesizat lipsa unor bunuri de valoare și au plecat în urmărirea femeilor, iar Poliția, alertată de păgubiți, a redirecționat un elicopter pentru a le urmări pe cele trei românce.

În cele din urmă, cu ajutorul unor echipaje mobile ale polițiștilor olandezi, cele trei au fost prinse și arestate, fiind acuzate de complicitate la jaf, iar partenerii lor sunt în continuare căutaţi de poliţie, scrie De Telegraaf.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul 2daynews.ro