Fiul ei a MURIT, numai că din dragoste de mamă, aceasta îi trimitea un SMS zilnic. Într-o SEARĂ a primit un RĂSPUNS neaşteptat.

Îşi iubea atât de mult fiul încât nu putea trece peste pierderea suferită prin moartea lui. Fiul era poliţist si a murit în timpul unei misiuni. Femeia rănită de suferinţă a continuat să-i trimită mesaje pe numărul de telefon și a fost uimită de răspunsul primit într-una din zile, relatează cei de la antena3.ro

În mod uimitor, mesajul pe care femeia l-a trimis fiului ei decedat a ajuns tot la un polițist. Răspunsul uman și plin de compasiune al acestuia i-a oferit femeii puțină consolare.

”Într-o noapte, i-am trimis un mesaj fiului meu în care îi spuneam că îl iubesc, că îmi este dor de el și că vreau să vină să mă vadă”, povesteste Carol Adler. La scurt timp, ceva neașteptat s-a întâmplat: a primit un răspuns.

”Nu cred că mesajele tale ajung la cine crezi tu că ar trebui să ajungă”, scria în SMS-ul primit de femeie.

Se pare că numărul tânărului îi fusese distribuit tot unui polițist, sergentul Kell Husley. După ce a aflat povestea femeii și a fiului ei decedat în misiune, o legătură specială de prietenie s-a format între cei doi.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul antena3.ro