Un român din Spania riscă 70 de ani de PUŞCĂRIE, pentru că şi-a violat fiicele de 14, repsectiv 15 ani

Un fapt incredibil şi de o cruzime fără margini s-a petrecut în Spania, în localitatea Villarrubia de los Ojos. Bărbatul căsătorit tot cu o româncă, îşi făcuse un obicei bolnav din maltratarea (bătăi crunte) familiei şi din violarea celor două fete minore ale lui, scriu cei de la stiridiaspora.ro

Ziua de naştere a fetiţei de 15 ani a fost umbrită de faptul că, tatăl ei a luat-o de acasă, a dus-o pe un câmp de lângă localitatea Villarrubia de los Ojos și a forțat-o să-i facă s.e.x. o.r.a.l.

Ajunsă acasă, fetiţa de 15 ani i-a povestit mamei totul. Femeia a avut curajul să îi reproşeze soţului fapta comisă, numai că acesta i-a dat soţiei o bătaie soră cu moartea și a fost amenințată că dacă va merge la poliție, cu siguranţă o va bate până la moarte.

După numai o săptămână de la “fapta” făcută fetei mai mari, acesta a abuzat-o şi pe pe mezina familiei, în vârstă de 14 ani.

Ajunse până la urmă în faţa instanţei, fetele au povestit că au fost bătute și amenințate că vor fi tăiate în bucăți, dacă vor avea curajul să spună vreodată, autorităţilor staului.

loading...

Rămaşi făra cuvinte la auzul acestor fapte, procurorii au cerut 70 de ani de închisoare cu executare și plata a 20.000 de euro despăgubiri pentru fiecare dintre cele două copile.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul
stiridiaspora.ro