Are 49 de ani şi de 20 de ani se luptă cu o boală cruntă care a paralizat-o în totalitate – VIDEO

Se numeşte Cărbunescu Anişoara Carmen şi este bolnavă de scleroză în plăgi. Chinul acestei femei a început în anii 2000, când a realizat că nu poate să mai vadă bine. A mers la doctor, şi-a făcut ochelari, numai că peste ceva timp a început să intervină paralizia.

După efectuarea analizelor medicale de specialitate, s-a constatat că suferă de scleroză în plăgi, o boală nemiloasă care în timp a dus la o paralizie totală a corpului. Astăzi, doamna Cărbunescu nu mai poate face nimic, fiind dependentă în totalitate de un însoţitor.

Auzind de Asociaţie MicNews din Bucureşti, doamna Vlad Elena, însoţitoarea doamnei Cărbunescu, a luat legătura cu aceasta şi în scurt timp, preşedintele asociaţiei, Mihai Căldăraru, a reuşit să ajungă în garsoniera acestei femei, pentru a ne prezenta cazul ei.

În urma interviului realizat, doamna Cărbunescu Anişoara a dat de înţeles faptul că nu doreşte bani de la nimeni, aceasta având nevoie de materiale de igienă personală precum: pături speciale de pus sub bolnavii care stau la pat, pamperşi de adult, creme de orice fel pentru cei care stau aproape toată ziua întinşi pe pat şi sunt expuşi a face escarii, etc

Cei care doresc să a ajute şi să facă un bine acestei doamne, pot lua legăruta astfel:
Vlad Elena – RO09RNCB0300134492020001
tel: 0765234241

Carbunescu Anisoara Carmen – persoana bolnavă.

loading...

Sursa VIDEO: Asociatia Mic News