Un bărbat de 39 de ani şi-a băgat tatăl MORT într-un congelator, ca să-i încaseze pensia. Bătrânul avea o avere sub saltea …

Un caz deosebit de grav a fost identificat în localitatea Oiejdea din județul Alba. Este vorba despre un bătrân de 71 de ani, persoană cu handicap fizic, urmare a amputării ambelor membrelor inferioare, care avea o pensie de 2.500 lei, deloc de neglijat şi care a dispărut de acasă, de parcă intrase în pământ, scriu cei de la observator.tv

Fiul lui în vârstă de 39 de ani, şi-a găsit tatăl decedat, iar în acel moment i-a venit ideea de a-l înveli într-o pătură, apoi l-a băgat într-un congelator vechi, dar funcţional. Acesta ar fi făcut totul, pornind de la faptul că poate să-i mai încaseze pensia câteva luni bune de zile.

Din primele cercetări s-a dovedit ca bătrânul a murit în ziua de 10 decembrie 2018, ziua în care fiul său, în vârstă de 39 de ani, a decis să îl bage într-un congelator.

Într-una din zilele, suspicios fiind, poştaşul din localitate a alertat poliţia, sesizând faptul că pensionarul este de negăsit. Bătrânul nu avea ambele picioare, după un eveniment nefericit produs în urmă cu câțiva ani, iar acesta nu putea să părăsească locuinţa şi să dispară de acasă.

Polițiștii sosiți la locuința celor doi au avut parte de o imagine de coșmar. Cei doi locuiau în condiții greu de imaginat, șobolanii mișunând prin toată casa.

loading...

Cadavrul bătrânului era băgat într-o pătură, într-un congelator, iar fiul a declarat că s-a pierdut cu firea atunci când tatăl său a murit.

Bărbatul nu știa nici măcar faptul că tatăl său dormea pe o avere, la propriu. Sub salteaua patului în care bătrânul obișnuia să doarmă, polițiștii au descoperit peste 36.000 de lei, bani de care numai pensionarul știa.

Pe cadavru nu au fost identificate urme de violenţă.

Tânărul de 39 de ani a fost reţinut de poliţie, fiind acuzat de profanare de cadavre. Cercetarile sunt continuate în aceast caz.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv