Un criminal SADIC a omorât o tânără de 27 de ani, aplicându-i 77 de lovituri de ciocan. Prietena ei a fost înjunghiată de 16 ori în gât și cap.

Criminalul Alyaksandr Asipovici în vârstă de 36 de ani, a întâlnit într-un club două tinere, le-a dus în apartamentul său şi le-a ucis.Acesta a fost condamnat la moarte pentru uciderea celor două femei, scriu cei de la stiri.aiudeanul.ro citând Daily Mail.

Alyaksandr Asipovici a aplicat 77 de lovituri cu un ciocan și a lovit-o cu pumnii pe victima Alesya Klimava în vârstă de 27 de ani. Crima abominabilă care a speriat întreaga comunitate, s-a petrecut în orașul Babruysk, din Belarus. Prietena ei Krystyina Krushkina, în vârstă de 26 de ani, a murit după mai multe răni prin înjunghiere, provocate de același criminal.

Pentru a fi iertat de către procurori şi de a nu fi condamnat direct la moarte, ucigașul în vârstă de 36 de ani, a mărturisit cum a planificat să dezmembreze corpurile victimelor. În Belarus cei condamnați la moarte sunt obligați să îngenuncheze înainte de a fi împușcați de un călău desemnat de stat în ceafă.

Odata ajunsă în apartamentul criminalului, Krushkina şi-a dat seama de ce avea să urmeze şi a făcut un apel disperat la poliția din Belarus. Aceasta a sunat din apartamentul bărbatului pentru a spune că s-au baricadat într-o baie, deoarece individul intenționa să le ucidă. Ea a dat numele străzii, dar nu știa numărul blocului unde era apartamentul. Până când poliția a găsit adresa corectă, femeile au fost ucise. Krushkina a murit după ce a fost înjunghiată de 16 ori în gât și cap.

SENTINȚA dată de Instanţă a fost una foarte CLARĂ şi DURĂ

loading...

Ucigașul și-a mărturisit crimele. El a cerut instanței din Belarus să nu fie condamnat la moarte pentru a putea plăti despăgubiri familiilor victimelor. În fața judecătorului Mikhail Melnikaw a declarat: “Solicit instanței să-mi dea șansa să rămână în viață, să lucrez și să plătesc bani familiei celor două victimei”. Dar judecătorul a considerat că trebuie să fie executat pentru crimele brutale pe care le-a comis.

Peste 400 de persoane au fost condamnate la moarte și executate în Belarus de la sfârșitul guvernării sovietice în 1991. Președintele Aleksandr Lukașenko a iertat doar un singur deținut condamnat la moarte. Patru bărbați au fost executați în anul 2018, iar Asipovici este primul care a fost condamnat în acest an. Femeile nu pot fi executate în conformitate cu legile țării.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul
stiri.aiudeanul.ro