Un italian a fost păcălit de o româncă, acesta dându-i 50.000 de euro pentru creşterea copilului care nu era al lui

Inventivitatea unei românce şi naivitatea italianului, este subiectul care a ţinut prima pagină a cotidienelor din Italia.

Conform presei din Italia, tânăra de 30 de ani, l-a convins pe bărbatul italian de 36 de ani cu care a avut o relaţie, că băieţelul pe care l-a născut este fiul lui.

Foarte naiv si destul de îndrăgostit, italianul a crezut-o pe cuvânt, pe tânără că l-a făcut tătic. Imediat, acesta şi-a luat rolul de părinte în serios, scriu cei de la observator.tv

Ca să-i fie bine româncei şi copilasului, a închiriat un apartament şi le-a oferit tot ceea ce aveau nevoie, iar când fata a decis să se întoarcă definitiv în ţară, în România, italianul a început să-i trimită regulat sume importante de bani. În ceva timp, acesta îi trimisese deja suma de 50.000 de euro.

Românca era măritată, iar copilul era fiul soţului din România

loading...

În tot acest timp, tânărul italian îşi văzuse presupusul fiu doar de câteva ori.

Odată ce timpul a trecut, italianul şi-a dat seama că fusese victima unei escrocherii. Acesta a descoperit că românca era măritată de ceva vreme în România, iar copilul era fiul soţului ei şi nu copilul lui, aşa cum crezuse din prima clipă.

Italianul nu a lăsat-o pe româncă să scape basma curată. A depus plângere, iar acum tânăra va trebui să răspundă pentru fapta ei, fiind chemată în judecată şi acuzată de fraudă agravantă.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul
observator.tv