A murit Alina, mămica de 33 ani rănită în accidentul de la Bascov. Patru copilaşi au rămas orfani

În ziua de duminică dimineaţă, un microbuz în care se aflau 9 persoane a derapat și s-a oprit într-u stâlp de electricitate, la Bascov, în Argeș. Accidentul s-a soldat cu 7 victime, dintre care una încarcerată, inconștientă, scriu cei de la observator.tv

Potrivit primelor informații, la ieşirea de pe autostradă, în curbă, șoferul microbuzului a continuat drumul drept, trecând de parapet și a ajuns
într-un stâlp de electricitate.

Tânăra de 33 de ani care a era cel mai grav rănită, a fost transportată în comă la Spitalul județean din Pitești. Aceasta se numea Alina Turcanu şi era mamă a patru copii. Ea se ducea la muncă în Cehia pentru a le asigura un trai mai bun celor patru copii minori, alături de alți șapte oameni, după perioada Sărbătorilor.

Alina avea două fete și doi băieți. Cel mai mic dintre ei are 8 ani.

O prietenă a Alinei Turcanu a declarat, pentru observator.tv, că șoferul microbuzului era la al doilea transport București – Cehia într-un interval de doar câteva zile. Pe data de 4 ianuarie, acesta mai efectuase un transport București – Cehia, după care pe data de 6 ianuarie s-a întors în România și, în momentul accidentului, pleca din nou spre Cehia.

loading...

După accident, șoferul a declarat că nu și-a dat seama că se termină autostrada, însă, potrivit unor martori, bărbatul ar fi adormit la volan.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul
observator.tv