O mamă, ca să se poată distra de sărbători, i-a dat copilului de 8 luni să bea vodcă, iar acesta a murit

Nadezhda Yarych este o tânară din Rusia care trăia o frumoasă poveste de dragoste, urmată de o căsătorie fulger si pe nepusă masă. Înainte de sărbătorile de iarnă, copilul acesteia făcut cu un alt barbat, s-a îmbolnăvit şi a făcut o infecţie virala, iar în urma unui control medical efectuat de doctorii de la secţia de urgenţă, aceştia i-a propus intrenarea în spital, scriu cei de la ciao.ro

Deoarece peste doar câteva zile era Revelionul, tânăra mămică a refuzat internarea în spital, aceasta gândindu-se în principal la distracţia ce avea să
urmeze în noapte dintre ani.

Nadezhda Yarych susţine că i-a dat fiului ei vodcă în perioada sărbătorilor pentru a nu se trezi pe parcursul nopţii.

După ce i-a dat vodca să bea, băiatul a murit pe 5 ianuarie din cauza unei infecţii virale netratate la timp, scriu cei de la mirror.co.uk.

De reţinut că femeia l-a dus de 4 ori la spital în ultima lună şi medicii se rugau de ea să îl interneze, iar femeia tot refuza.

loading...

Iubitul femeii, Mikhail Yarych, care devenise şi tatăl vitreg al băiatului, era conştient de situaţie. Cu toate astea, nu a făcut nimic să îl ajute pe copil, chiar dacă nu era al lui. Până în prezent, mama nu a fost arestată, dar ancheta este în desfăşurare.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul ciao.ro