Anişoara de 39 de ani, mamă a doi băieţi, s-a întors de la muncă din străinătate şi a fost OMORÂTĂ de SOŢUL prea GELOS

Ieri seară, în localitatea Mănăstirea Humorului din judeţul Suceava, s-a întâmplat o crimă îngrozitoare. Anişoara, o femeie în vârstă de 39 de ani, mamă a doi copii, a fost ucisă cu sânge rece de soţul gelos, după ce s-a întors de la muncă din străinătate şi a anunţat că va pleca din nou, scriu ce de la observator.tv

În momentul crimei, Anişoara se afla în casă alături de soţul ei, Vasile, iar când aceasta l-a anunţat că se va întoarce la muncă în străinătate, acesta a devenit extrem de violent. Femeia nu s-a putut opune soţului şi a fost bătută cu sălbăticie, apoi stânsă de gât. Când şi-a dat seama că a omorât-o, criminalul s-a stropit cu benzină şi apoi şi-a dat foc.

Mama bărbatului văzând grozăvia, a încercat şi a reuşit să stingă flăcările de pe acesta, însă nu l-a putut opri să îşi ia viaţa.

Astfel, criminalul a pus mâna pe un cuţit şi s-a înjunghiat în inimă.

Vasile și Anișoara Croitor aveau doi băieți. Cel mai mic, în vârstă de 16 ani, locuia cu ei și este cel care și-a găsit mama moartă în casă. Tot el a fost si cel care a sunat la 112.

loading...

Cu toate că salvarea a ajuns într-un timp minim, din nefericire, medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru femeie sau pentru criminal. Ambii au fost declaraţi morţi.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul
observator.tv