Patru ROMÂNI au MURIT pe loc, după ce au spart un magazin de bijuterii în Italia şi au fugit cu maşina …

Incidentul s-a întâmplat în data de 17 ianuarie 2019, în zona oraşului Alvignano, în provincia Caserta. Cinci români, dintre care o femeie şi patru bărbaţi, au reuşit să spargă un magazin de bijuterii din oraş, moment în care s-a pornit alarma şi a apărut poliţia, scriu cei de la banatulazi.ro citând observator.tv

Românii s-au urcat în autoturismul marca Skoda Fabia, au intrat pe şoseaua Telesina, momentul în care şoferul român a pierdut control volanului şi s-a ciocnit violent cu alte două autoturisme.

Impactul a fost atât de violent încât maşina românilor s-a răsturnat, iar patru dintre românii aflaţi în maşină au murit pe loc.

Doi dintre bărbaţi au rămas încarceraţi între fiarele contorsionate, în timp ce alţi doi au fost aruncaţi pe geam după impact, notează tvsette.net.

Românca rănită în accident a fost transportată de urgenţă la un spital din apropiere.

loading...

În maşina românilor, poliţiştii italieni au găsit o cantitate impresionantă de bijuterii din aur, cel mai probabil furate în timpul spargerii.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul banatulazi.ro

NOTĂ: Cele cinci persoane sunt români, au declarat surse din cadrul serviciilor de intervenţie citate de publicaţia La Repubblica, precum şi de site-urile ImolaOggi.it şi Sussidiario.net. Alte surse au declarat că victimele sunt de origine sârbă. Autorităţile italiene nu au anunţat naţionalităţile victimelor.

1 Comment

Comments are closed.