Un mort şi cinci răniţi! Un microbuz care se întorcea din Italia, s-a răsturnat înr-un pârâu în localitatea Bârsăneşti din Bacău.

Astăzi, un microbuz cu români care se întorceau acasă din Italia a fost implicat într-un grav accident rutier, pe raza localităţii Bârsăneşti din judeţul Bacău, scriu cei de la observator.tv

În momentul accidentului, în microbuzul înmatriculat în Suceava se aflau şapte oameni. Şoferul îi ducea pe cei şase pasageri acasă, după ce i-a luat din Italia, acolo unde oamenii muncesc pentru un trai mai bun.

Într-o curbă de pe raza localităţii Bârsăneşti, şoferul a pierdut controlul direcţiei, iar microbuzul a derapat, s-a lovit de un cap de pod şi apoi s-a răsturnat într-un pârâu.

Accidentul s-a soldat cu moartea unui bărbat în vârstă de 60 de ani şi rănirea a şase persoane, patru bărbaţi şi două femei, aceştia fiind transportaţi spitalul din Oneşti pentru a primi îngrijiri medicale.

În urma accidentului, victimele au suferit mai multe traumatisme şi au rămas internate.

loading...

Anunţate autorităţile, acestea au intervenit imediat cu echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, cinci ambulanţe şi o autospecială pentru victime multiple.

Poliţiştii din Bacău au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul soldat cu un mort şi şase răniţi.

Pe numele şoferului a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv