O tânără mamă de 23 de ani a fost UCISĂ de concubin, după ce a fost anunţat că va fi părăsit

O crimă ce a zguduit comunitatea din localitatea bihoreană Parhida, s-a întâmplat în ziua de sâmbătă, atunci când mama unei fetițe, a fost ucisă de partenerul de viață, în urma unui conflict în cuplu, scriu cei de la a1.ro

Aflând că soţia îl părăseşte, bărbatul s-a enervat şi cu mintea răvăşită, şi-a înjunghiat iubita, făcându-i o tăietură mortală în jurul gâtului.

Conform informaţiilor de la faţa locului, cei doi aveau o fetiță care acum va rămâne singură pe lume.

Imediat după ce şi-a ucis din gelozie iubita de numai 23 de ani, acesta a încercat să-şi ia viaţa, numai că în cele din urmă, a supraviețuit. Chemată imediat salvarea, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa tinerei mame, dar l-au luat pe bărbatul rănit şi el la gât, pentru a fi internat sub pază, la Spitalul Judeţean din Oradea.

“Avem, într-adevăr, un dosar penal înregistrat. Am înţeles că este vorba despre un conflict între doi concubini. În cadrul conflictului, extrem de violent, el i-a tăiat gâtul, după care a încercat să se sinucidă, fiind internat în spital, în stare stabilă”, a declarat, duminică, prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Maria Cotrău.

loading...

În prezent, bărbatul este sub supravegherea medicilor, dar ulterior, va trebui să dea socoteală pentru tot ceea ce a făcut.

Întrebaţi de presa locală, vecinii au spus despre tânăra ucisă că era o mamă devotată și limniștită. În urma tragediei, un copil a rămas fără mamă pentru toată viața și cu un tată care va rămâne după gratii, cel mai probabil, pentru toată adolescența ei.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul a1.ro